HTML

Bigfoot állateledel felszerelés kutyakozmetika

Állateledel és felszerelés szaküzlet. Pro Plan, Royal Canin, Eukanuba prémium kutyatápok széles választéka. Flexi póráz teljes termék választéka. Webáruház ingyenes kiszállítással, raktárról. Kutyakozmetika 13 éves tapasztalattal

Friss topikok

Linkblog

Royal Canin Mops

2009.02.09. 08:44 Bigfoot állateledel

Royal Canin Mopsz - Pug, Mopszoknak 10 hónapos kortól
Mopszoknak 10 hónapos kortól

Sajátos testfelépítésű, kis kutya

Két évezred alatt mit sem csökkent a Mopsz vonzereje. Köpcös termete (marmagassága 30cm) ellenére a nagy kerek szemek azt sugározzák, hogy a Mopsz büszke zömök testére és erős izmaira. Lehet bundája ezüst, barackszínű, fakó, vagy fekete, az alatta rejtőző bőr igen érzékeny és gondos ápolást igényel.

Molosszoid típus kis kiadásban, kedves természettel

Érzékeny, hűséges, szeretetteli... a Mopsznak sosem lehet elég a gazdája törődéséből. Kölyökkorban kissé engedetlen, de következetes és határozott neveléssel felnőttkorra nyugodt és kiegyensúlyozott, de vidám természetét megőrző kutya lesz. Lakásban tartva is jól érzi magát, feltéve, ha nem kell sokáig távol lennie gazdájától.



A Mopsz vastag nyelve, hosszú, lágy szájpadlása és szűk orrnyílása légzési nehézségeket okozhat, ezért különösen oda kell figyelni rá mozgás, játék közben, főleg meleg időben. Kerülni kell az elhízást.



Különleges formájú, rövid koponya
A Mopsz feje széles, koponyájának arcorri része rövid ezért brachycephal (rövidfejű) fajtaként ismert. A PUG 25 tápszemcséinek méretét, alakját és formáját ezért úgy alakítottuk ki, hogy a kutya könnyen a szájába tudja venni és alaposan meg tudja rágni.



Címkék: Royal Canin, kutya, kutyatap, száraztap, kutyaeledel, kistestű kutyafajtatap, felnőtt kutya,
kutyatáp, száraztáp, kutyaeledel, kistestű kutya, fajtatáp, felnőtt kutya, mopsz



Részletes leírás Royal Canin

 

Bigfoot állateledel felszerelés kutyakozmetika
Royal Canin

komment

Címkék: kutya felnőtt mopsz royal kutyaeledel kutyatáp száraztáp canin kistestű fajtatáp

süti beállítások módosítása